Support op afstand en toch dichtbij

Administratief

Voor administratieve taken bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik kan bijvoorbeeld het maandelijks declareren van u overnemen, allerlei data voor u invoeren, maar ook uw digitale cliëntsysteem op orde brengen en houden.

Uiteraard is er meer mogelijk; we kunnen altijd met elkaar bekijken welke administratieve taken u uit handen zou willen geven.

Secretarieel

Op secretarieel vlak kunt u denken aan het uit handen geven van uw agendabeheer, zodat uw afspraken altijd goed gepland zijn. Ook kan ik bijvoorbeeld uw mailbox opschonen, zodat u hier weer meer overzicht heeft en dat zorgt ook weer voor meer rust.

U kunt ook denken aan het lay-out technisch netjes maken van uw documenten, mits deze niet dezelfde dag klaar hoeven te zijn.

Verder ben ik zeer goed thuis in Word, Excel en PowerPoint. Dus mocht u hierin tegen problemen aanlopen, dan kan ik u wellicht ook helpen.

Ook hier geldt uiteraard dat we samen kunnen kijken welke secretariële (backoffice) taken u uit handen zou willen geven.

Website

Ook voor het aanpassen en het onderhouden van uw website kunt u bij mij terecht. Ik heb deze site gebouwd in WordPress (in combinatie met Elementor). Ik vond dit heel leuk om te doen.

Ook heb ik van september 2020 tot en met december 2021 de website van de Stichting Paardenopvang Achterhoek bijgehouden. Deze is volledig in WordPress gebouwd, zodat ik ook in dat programma inmiddels thuis ben geraakt. En ik ben me nog steeds verder aan het verdiepen in WordPress en de verschillende programma’s die je in combinatie met WordPress kunt gebruiken (zoals Elementor).

U levert de (globale) teksten/wijzigingen aan en ik zorg dat deze op uw website verwerkt worden. Uiteraard in overeenstemming met uw wensen. 

Heeft u vragen en/of opmerkingen?
Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt binnen 24 uur een reactie van mij.